Please select To the mobile version | Continue to access the desktop computer version

Adobe Community

 Forgot password?
 立即注册
Search
Hot search: 活动 交友 discuz
12Next
Return to list New
View: 592|Reply: 11

Error code 213:10

[Copy link]

1

Threads

2

Posts

7

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
7
Post time 2012-12-6 01:43:00 | Show all posts |Read mode
I have installed the test version of Photoshop Elements 11. When I try to start Photo Editor or Organizer, I get Configuration Error, ErrorCode 213:10.
The start of the "main window" from where I start Editor or Organizer is OK.
Reply

Use magic Report

0

Threads

5

Posts

16

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
16
Post time 2012-12-7 01:59:00 | Show all posts
This is why the error comes. Try the solution as below.


213:5  or 213:10
These errors are due to a read-only SLStore folder.See Verify permissions to the SLStore folder.  
Here is the link for all activation codes http://helpx.adobe.com/x-productkb/policy-pricing/activation-error-codes.html

Thanks,
Garry
Reply Support Not support

Use magic Report

1

Threads

2

Posts

7

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
7
 Author| Post time 2012-12-7 05:48:00 | Show all posts
Thank you for a fast response!
/Staffan Cronstrom

ukgaurav skrev 2012-12-07 10:59:

      Re: Error code 213:10

created by ukgaurav http://forums.adobe.com/people/ukgaurav> in
/Photoshop Elements/ - View the full discussion
http://forums.adobe.com/message/4903460#4903460

Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

4

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
4
Post time 2017-6-9 01:33:00 | Show all posts
hi, there is no SLStore folder on my installation. I just got a new MacBook Pro, and tried to install the download to Lightroom 5 which I bought some time ago. this is not solving it for me. also, the pcd folder already had the all read and right setup... does anybody know whats next? since I don't have internet atm, I would be very happy if somebody could send the solution to my mail audio at doctor dot com.. thanks a lot
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

4

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
4
Post time 2017-6-12 02:01:00 | Show all posts
I am having the same issue.
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

4

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
4
Post time 2017-7-29 03:43:00 | Show all posts
Has anyone found a solution to this? I just picked up my new MacBook today and I can't seem to get LR5 to install. Same 213:10 error code. I have been on with customer support for an hour and a half and they have no idea what they are doing. They tried to have me re-download it and then had no other answers for me after that. They are contacting me in 24 hours and I don't have high hopes.
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

6

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
6
Post time 2017-8-6 09:57:00 | Show all posts
I'm having the issue as well.

I manually made the `SLStore` folder on my computer, gave it the right permissions, and was then told I needed to install Adobe Creative Desktop, which I did. Lightroom finally started and asked me for my serial number but I got the following error:

>The serial number you entered is invalid. Please try again. If the problem persists, contact Customer Support.

Well, I copied/pasted the number from my Adobe account page, so I didn't type it wrong. My only guess is that it was an upgrade serial number and their new verification system didn't keep track of that.

I searched around more and found out that sometimes you have to deactivate software on your old computer. Well, Lightroom 5 doesn't have a way to deactivate or logout.

Fun stuff!
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

2

Posts

6

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
6
Post time 2017-8-16 04:26:00 | Show all posts
Ok,

I was just having this issue with my new MacBook too!  

I downloaded LR from the website, but it was not opening, after downloading "Creative Desktop", it would open, but wouldn't accept my serial number (though it was purchased directly from Adobe so couldn't have been fraudulent)

How I fixed the issue:

-Downloaded the "Creative Desktop"
-Logged into my adobe account.
-Went into "manage account"
-went into "my orders"
-under "items" I clicked on "Downloads and Serial Numbers"
-re-downloaded LR5 from the download link provided and re-installed it.

NOW it prompted me for the serial number and it accepted it! Also had to provide original serial number from LR2, but both checked out and I can now open it!

So my guess is when they updated LR, the new downloadable version does not support the older purchases for some reason?

If you bought it from a third party, unfortunately it might actually be "invalid" but if you bought it through Adobe, try doing it this way!
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

4

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
4
Post time 2017-8-23 09:08:00 | Show all posts
hello I am having the exact same problem and would like to try your method but I don't have "my orders" anywhere on my account page - could it be called something else?
Reply Support Not support

Use magic Report

0

Threads

1

Posts

4

Credits

Newbie

Rank: 1

Credits
4
Post time 2017-8-24 05:24:00 | Show all posts
where did you download the "creative desktop"?
Reply Support Not support

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | 立即注册

Points Rules

Archiver|手机版|小黑屋|Adobe Community  

2019-7-16 04:43 GMT+8 , Processed in 0.092063 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list